Filozófiánk

Talpon maradni válság idején is? Van egy ötletünk!

Üdvözlöm,

Bérci Péter vagyok, a PSIglobal Kft. ügyvezetője. Vallom, hogy az idő pénz, így rövid és lényegre törő leszek.

A válság idején mindennél fontosabbá válik a racionalizálás – teljesítménymérés a napi munka minőségi kritériumainak ellenőrzésével –, a jól követhető munkafolyamat – teljes körű vezetői ellenőrzéssel –, és a folyamatos használatnak köszönhetően naprakész ügyfél-adatbázis – az erre költött pénznek máshol is van helye.

Ezek menedzselése az üzleti sikerességet alapozza meg, azonban sok időt és szervezést igénylő feladat. Ehhez nyújthat Önnek segítséget a PSIglobal által kifejlesztett BUSINESS PARTNER AUTOSTAR CRM szoftver, mely 14 év autókereskedésben szerzett munkatapasztalat legjavát ötvözi felhasználóbarát formában, a hasznosság jegyében.

Szoftverünk a klasszikus ügyfélkartonozó és határidőnapló funkciókon túl speciális modulokkal segíti a felhasználók munkáját, így kiemelném a szoftver egyediségét jelentő AJÁNLATADÓ modult, mely révén a szalonba látogató ügyfelek már az első találkozást követően személyre szabott, írásos ajánlattal távoznak, mely hitelességet biztosít az értékesítési munkatárs és az általa képviselt márka számára egyaránt, a szalonérdeklődőből pedig azonnal megbecsült ügyfél lesz.

A VEZETŐI modul lehetővé teszi a teljes körű ellenőrzést, a napi munkára való vezetői rálátást, az azonnali beavatkozást – a szoftver segítségével a vezető bármikor jóváhagyhatja az árajánlatban történő módosításokat (ár, kedvezmény mértéke, stb.), így távollétében is folyamatos lehet az értékesítés. Mert minden eladott autó számít!

A vezetőnek lehetősége van az ügyfélkartonok mozgatására is, ily módon kiküszöbölhetők a fluktuáció okozta nehézségek, hiszen a távozó értékesítési munkatárs teljes ügyfélköre a valaha volt összes tárgyalással, teendővel, folyamatban lévő feladattal együtt a vezető által kijelölt új képviselő részére átállítható, fenntartva ezzel a folyamatos ügyfél utánkövetést és a meglévő partnerek minőségi kiszolgálását.

A PIACTÉR modul a használtautó értékesítésben játszhat kulcsszerepet, mivel az új autó értékesítéskor beszámításra szánt autók adatait teszi elérhetővé a használtautó értékesítéssel foglalkozó kollégák számára, bővítve ezzel egyrészt a kereskedés használtautó kínálatát (annak megvásárlása nélkül), másrészt segíti az új autó vásárlót, hogy használt autóját minél előbb eladhassa, ily módon elősegítve a vásárlási-értékesítési folyamat létrejöttét.

Ha e rövid ízelítő után úgy érzi, hogy szeretné megismerni szoftverünket, örömmel állok rendelkezésére!

Figyelmét megköszönve kívánok további sikeres munkát!